Ми у соціальних мережах
02.12.2016

Анонс Презентації: "Рік імплементації Національної стратегії у сфері прав людини: презентація результатів моніторингу"

9 грудня 2016 року, о 9.30, за адресою: м. Київ, вул. Володимирська 45-а у приміщенні креативного простору «Хармс» відбудеться презентація «Рік імплементації Національної стратегії у сфері прав людини: презентація результатів моніторингу» .

Захід передбачає презентацію «Звіту за результатами моніторингу імплементації Національної стратегії у сфері прав людини (1 грудня 2015р. –  1 грудня 2016р.)» учасниками Громадської платформи моніторингу, утвореної Українською Гельсінською спілкою з прав людини за підтримки Уповноваженого ВРУ з прав людини.

Обговорення включатиме досягнення за 2016 рік та проблемні питання, які виникають у процесі імплементації Національної стратегії.

Речники заходу:

  • Валерія Лутковська, Уповноважений ВРУ з прав людини
  • Аркадій Бущенко, Виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини
  • Олег Мартиненко, голова аналітичного відділу Української Гельсінської спілки з прав людини
  • Михайло Каменєв, Громадська організація "Правозахисна Ініціатива"
  • Богдан Мойса, аналітик Української Гельсінської спілки з прав людини
  • Леонід Лебедєв, Фонд “Зміни одне життя – Україна”
  • Ірина Федорович, співголова Коаліції протидії дискримінації
  • Вікторія Савчук, Громадська організація «Крим СОС»

Акредитація: до 8 грудня 2016 року. Зареєструватись можна повідомивши відомості про учасника (ПІП, назва громадської організації, контакти) на електронну пошту ks.semyorkina@helsinki.org.ua

За додатковою інформацією звертатися за телефоном:  066 113 75 03

(контактна особа – Ксенія Семьоркіна).

Діяльність УГСПЛ з розробки проекту Національної стратегії у сфері прав людини та Плану дій на її реалізацію, а також моніторингу їхнього виконання підтримується проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Права людини в дії».

Американський народ, через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), надає економічну та гуманітарну допомогу по всьому світу понад 50 років. В Україні допомога USAID надається у таких сферах як: економічний розвиток, демократія та управління, охорона здоров’я і соціальний сектор. Починаючи з 1992 р., Агентство США з міжнародного розвитку надало Україні технічну та гуманітарну допомогу на суму 1,8 мільярда доларів. Детальнішу інформацію про програми USAID в Україні можна отримати на офіційному веб-сайті USAIDhttp://ukraine.usaid.gov та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/USAIDUkraine.

Рекомендувати цей матеріал:
X



 

забув пароль

реєстрація