Ми у соціальних мережах
Національна стратегія у сфері прав людини › Звіти за результатами моніторингу
16.03.2017

Резюме Річного звіту за результатами моніторингу імплементації Національної стратегії у сфері прав людини (01 грудня 2015 р. - 01 грудня 2016 р.)

Більше року із часу затвердження Національної стратегії у сфері прав людини та Плану дій на її реалізацію дають підставу для деяких узагальнень щодо включення без сумніву засадничих стратегічних документів до порядку денного державної політики. Адже пріоритетність прав і свобод людини під час прийняття рішень органами державної влади та органами місцевого самоврядування визначають мету їх діяльності.

Для забезпечення ефективної імплементації Національної стратегії у сфері прав людини та реального виконання Плану дій з її реалізації Українською Гельсінською спілкою з прав людини за підтримки Уповноваженого ВРУ з прав людини було створено Громадську платформу моніторингу, учасниками якої є близько 70 неурядових організацій та незалежних експертів.

Дана публікація пропонує читачеві стислий виклад першого річного моніторингового звіту імплементації Національної стратегії у сфері прав людини (01 грудня 2015р. – 01 грудня 2016р). Із повним текстом звіту можна ознайомитися на сайті .

Резюме річного звіту моніторингу імплементації Національної стратегії у сфері прав людини (01 грудня 2015 р. - 01 грудня 2016 р.).pdf

 

Рекомендувати цей матеріал:
X



 

забув пароль

реєстрація