Ми у соціальних мережах
03.04.2018 | humanrights.org.ua

Прес-конференція "Екватор" виконання Національної стратегії з прав людини: зміни і нові виклики"

У п’ятницю, 6 квітня, о 13:30 в ІА "Главком" (м. Київ, вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція на тему: "Екватор" виконання Національної стратегії з прав людини: зміни і нові виклики".

У 2015 році президент України Петро Порошенко затвердив Національну стратегію у сфері прав людини. Це перший в історії незалежної України системний документ, покликаний інтегрувати цінності прав людини в різні сфери державної політики. Стратегія розрахована на п’ять років – до 2020 року, а для її виконання розроблений комплексний план дій, затверджений урядом.

Враховуючи зміни в країні, які відбулися за два з половиною роки, та низку нових викликів, за результатами громадського обговорення стану реалізації Нацстратегії було рекомендовано внести зміни до плану дій з її реалізації.

Які зміни плануються, як відбуватиметься співпраця органів влади та громадськості для більш ефективної імплементації стратегії, а також плани на наступні два роки розкажуть:

Владислав Власюк, генеральний директор Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності Міністерства юстиції України;

Ксенія Семьоркіна, координаторка моніторингу імплементації Національної стратегії у сфері прав людини;

Тетяна Печончик, голова Центру інформації про права людини;

Тетяна Дурнєва, виконавчий директор ГО "Громадський Холдинг "Група впливу".

***

Реєстрація журналістів на місці.

Додаткова інформація: Єлизавета Сокуренко,  +38 (093) 93 89 240, 

Рекомендувати цей матеріал:
X



 

забув пароль

реєстрація