Ми у соціальних мережах
06.08.2018

8 Серпня 2018. Кінопоказ і лекція «Готель Руанда»

Раз на два тижні Київська школа прав людини та демократії, освітній проект Center for Civil Liberties (Центру Громадянських Свобод) організовує правозахисні кінопокази.

Тут ви можете познайомитися з правозахисниками, послухати виступи експертів відпочити та подивитися фільми, що підіймають гострі суспільні питання. Наступний фільм — Готель Руанда.

У кінофільмі звучать записи ефірів «Вільного радіо і телебачення тисячі пагорбів» — радіосанції, що підбурювала до геноциду.

Напруженість у відносинах між народами хуту і тутсі веде до війни в країні, де корупція і хабарництво звичайна справа. Пол Русесабаджіна, адміністратор готеля, є хуту, а його дружина, Тетяна, належить до тутсі. Їх шлюб є джерелом розбіжностей з екстремістами хуту, і, перш за все, з дружнім постачальником для готелю, який в той же час є лідером місцевого жорстокого ополчення проти тутсі.

Лектор – Олег Мартиненко, керівник аналітичного напрямку Української Гельсінської спілки з прав людини та директор Центру досліджень правоохоронної діяльності.

08.08 (середа) о 18.30
Басена 9г, оф.25

Вхід вільний за реєстрацією

Рекомендувати цей матеріал:
X



 

забув пароль

реєстрація