Ми у соціальних мережах
20.09.2018

25 Вересеня 2018. Круглий стіл “Перехідне правосуддя як шлях подолання наслідків конфлікту та збройної агресії”

Комітет  Верховної  Ради  України з  питань  прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин за підтримки Української Гельсінської спілки з прав людини та проекту USAID «Права людини в дії» 25 вересня 2018 року проводить круглий стіл “Перехідне правосуддя як шлях подолання наслідків конфлікту та збройної агресії”.

Мета круглого столу – обговорення перспектив використання міжнародного досвіду перехідного правосуддя у врегулюванні збройного конфлікту на території України та в постконфліктний період, недопущенні безкарності та ефективного розслідування воєнних злочинів, запровадженні нових підходів з надання допомоги жертвам конфлікту та відновлення правових зв’язків із населенням окупованих територій.

Робота круглого столу передбачає 2 робочі сесії «Правові засади перехідного правосуддя в Україні» та «Що може зробити Україна до завершення конфлікту?»

До участі у круглому столі запрошені народні депутати України, представники Конституційного Суду України та Верховного суду, Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини, міністерств, міжнародних та неурядових організацій, академічних установ України.

Засідання круглого столу відбудеться 25 вересня 2018 року, у вівторок, з 12.30 год. до 15.00. год. за адресою: м. Київ, вул. Садова 3-А, зала №536.

Початок реєстрації та вітальна кава – о 12.00 год.

Буде забезпечено синхронний переклад (українська/англійська мови).

Для входу в будівлю комітетів Верховної Ради України необхідно мати при собі документи, що посвідчують особу.

Попередня реєстрація для участі та виступів відкрита до 12.00 год. 20 вересня.

Контактна особа від УГСПЛ – Ксенія Семьоркіна , моб. 066-113-7503.

Рекомендувати цей матеріал:
X



 

забув пароль

реєстрація